BejelentésORIFLAME
Független Szépségtanácsadók

Mátrai Zsóka Gold Direktor
info@szepsegtanacsado.hu
Mobil: 20-9712-730

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
SZÉPSÉGTANÁCSADÓ


Mit kell tudni a Szépségtanácsadóról?

 

Bárki lehet ORIFLAME Szépségtanácsadó. Nők, férfiak egyaránt.

 

Az ORIFLAME egyedülálló lehetőséget kínál. Aki vásárolni akar online, az vásárló lesz. Aki komolyabb jövedelmre akar szert tenni, az üzletet, hálózatot épít. Mindkettő neve: Szépségtanácsadó. A lehetőség minden Szépségtanácsadó számára elérhető, és egyéni döntésén múlik, hogy ezekből a lehetőségekből mennyit, és hogyan használ.

 

Az ORIFLAME-es üzleti tevékenységet bármilyen életvitel mellett lehet folytatni, mert a Szépségtanácsadó rugalmas munkabeosztással dolgozik. Extra jövedelemre szeretne szert tenni? Főállásban építene karriert, a teljes anyagi függetlenség a cél? Az ORFLAME mindegyik esetben a lehető legjobb választás! Dolgozzon akár részmunkaidőben, főállásban vagy vállalkozóként, akár otthonról, akár diákként vagy nyugdíjasként, akár kisgyermekes anyaként, az Oriflame-nél Ön a saját maga főnökeként, önállóan oszthatja be az idejét!

 

A fizetést mindenki saját maga határozza meg: saját belátás szerint dönt arról, hogy mennyi legyen a kereset. Minden azon múlik, mennyi energiát fektet a munkába. Miközben a természetes svéd kozmetikumok használójává válik, új embereket ismer meg, új barátságokat köt. Utazhat a világban, színvonalas rendezvényeken vehet részt, eredményeiért pedig elismerésben és kitüntetésben lesz része. A részvétel a különböző tréningeken és eseményeken lehetőséget ad a személyes és a szakmai fejlődésre. Új ismereteket szerezhet a legújabb szépség- és divattrendekről.

 

Ez az üzlet semmiféle anyagi kockázattal nem jár. Új Szépségtanácsadóként Önt egy tapasztaltabb Szépségtanácsadó, az Ön Szponzora irányítja és támogatja. Bevezeti Önt az Oriflame világába, és megadja Önnek azokat az információkat, amelyekre a kezdetekkor szüksége lesz

 Ki lehet ORIFLAME Szépségtanácsadó? 16 éves életkor felett mindenki! Akár csupán megtakarítani szeretne azzal, hogy a saját és a családja részére kedvezményesen vásárol, akár extra jövedelemre kíván szert tenni, akár karriert építene egy saját üzleti vállalkozással - az Oriflame minden esetben a legjobb választás! Csakis Önön múlik, hogy milyen messzire jut el - az Oriflame minden lépésében támogatja Önt. Szeretne többet megtudni a csatlakozásról?

 

Mátrai Zsóka
Független Szépségtanácsadó
Oriflame Gold Direktor
E-mail: info@szepsegtanacsado.hu


Vissza a lap tetejére

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!