BejelentésORIFLAME
Független Szépségtanácsadók

Mátrai Zsóka Gold Direktor
info@szepsegtanacsado.hu
Mobil: 20-9712-730

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
ÜZLETI LEHETŐSÉG
EXTRA JÖVEDELEM
KARRIER


Az Oriflame Szépségtanácsadó kötetlen munkaidőben és 100% jutalékos elszámolásban dolgozik. Keresete nem a ráfordított órák mennyiségétől, hanem a munka tényleges eredményétől függ. Épp ezért főállás mellett is kényelmesen végezhető.  Diákoknak, kisgyermekes anyukáknak, nyugdíjasoknak olyan bevételt tud eredményezni, amivel minden hónapban számolhatnak.  Választható teljes munkaidős elfoglaltságnak is.
Regisztráció után bárki lehet Szépségtanácsadó.


ÜZLETI LEHETŐSÉG

Az Oriflame-ben két fő tevékenységgel lehet pénzt keresni.
1. Vásárlás saját célra = Spórolás
2. Vásárlók csatlakoztatása, regisztrálása  = Hálózatépítés
Aki az csapatépítés vagy hálózatépítés mellett dönt, annak a jövedelme csak a munkavégzés minőségétől függ.  A skála igen széles, a zsebpénz kategóriától a magasan átlag feletti kimagasló keresetig minden elérhető.EXTRA JÖVEDELEM

Az Oriflame-ben  két fő EXTRA JÖVEDELEM forrás van
1.  25 % azonnali haszon minden saját vásárolt termék után. Saját vásárlás esetén megtakarítás, értékesítés esetén haszon.
2.  4-24%  bónusz vagy teljesítmény utáni árengedmény az Oriflame-hez cssatlakoztatott vásárlók és értékesítők forgalma után.   A bónusz elosztását a csoport tagjai között az Oriflame „Sikerterv” szabályozza.

Az extra jövedelemnek sem felső sem alsó határa nincsen.
Van aki spórol, csak a családnak vásárol, és elegendő, hogy havonta néhány ezer Ft-ot megspórol okos vásárlással, mert beszerzési áron, másnak fizetett haszon nélkül rendel.
Van, aki kisebb összegű kiegészítésre vágyik, ezért néhány ismerőst, barátot csatlakoztat a Szépségtanácsadó Vásárlói klubhoz.
Van, aki százezres vagy nagyobb jövedelemre vágyik, ezért nemcsak néhány ismerőst csatlakoztat, hanem nagyobb csapatot épít és magát a csapatépítést is megtanítja azoknak, akik már csapatának tagjai.KEZDŐ LÉPÉSEK

Hogyan kezdjem el, ha érdekel az üzleti lehetőség? Az Oriflame üzleti lehetőség csak a regisztrált Szépségtanácsadók részére érhető el. Az Oriflame karrier megpályázásának egyetlen feltétele van: a Regisztráció menüpontban be kell regisztrálni, mint Szépségtanácsadó.ORIFLAME KARRIER

Az Oriflame karrier lehetőség ELTÉRŐ az általában ismert HAGYOMÁNYOS ALKALMAZOTTI KARRIER lehetőségektől.

1. Fizetés - Évente 17 alkalommal van fizetés, évente 17 alkalommal lehet fizetésemelés. (Évente 17 katalógus jelenik meg, bónuszfizetés pontosan katalóguszárás után) Akár több százezer forintot is lehet keresni, akár főállás mellett is

2. Munkaidő - rugalmas és kötetlen. Mindenki annyit dolgozik, amennyit akar (a fizetés teljesítményarányos)

3. Biztonságos - nincs létszámleépítés, sőt, állandó felvétel van. Nem küldenek el, ha gyermeked beteg, vagy ha nyugdíj előtt állsz. Nem különböztetnek meg azért, mert fiatal vagy, mert öreg vagy.

4. Karrierlehetőség - mindenki számára nyitott, Neked is! Akár direktor is lehetsz. A megszokott álláspályázatoknál szoros összefüggés van a pályázattal elérhető pozíció, jövedelem, karrierlehetőség, és az állás betöltéséhez szükséges követelmények között. Az Oriflame karrier megpályázásának egyetlen feltétele van: be kell regisztrálni, mint Szépségtanácsadó.

5. Előrelépés - a legtöbb munkahelyen aki beosztottként kezdi pályáját, beosztott marad. Aki vezetőnek lép be, az végig vezető lesz. Az Oriflame Szépségtanácsadó belépés után saját maga dönt. Lehet hűséges vevő, aki online vásárol beszerzési áron. A vásárlás mellett elkezdheti az üzletépítést is. Ez a döntés bármikor meghozható. Akár a belépés után azonnal, de később, több év elteltével is. Minden direktor új Szépségtanácsadóként kezdte, én is o)

6. Fejlődés - a hálózatépítéssel, csatlakoztatással fokozatosan lehet haladni a Sikerterv szerinti 4-24%-os szintek és a direktori szint felé. Ez bárki számára elérhető, aki időt és energiát fordít az Oriflame munkára.SZOMORÚ TÉVHITEK

1. Piramisjáték - sokan azt gondolják, az Oriflame egy piramisjáték, melyben az "alul levők" munkájából élni lehet. Ha Te is úgy gondolod, itt más munkájából lehet élni, akkor nincs értelme tovább olvasnod. A Oriflame Sikerterve garantálja, hogy a jövedelem az elvégzett munka minőségével arányos, és teljesen független a belépés (regisztráció) időpontjától.

2. Tukmálás - sokan azt gondolják, a munka abból áll, hogy a termékeket tukmálni kell, házalni kell. Ez nem igaz. Az Oriflame katalógusból szinte bárki szívesen ad le rendelést. Az emberek szeretik a kényeztetést, a kényelmes katalógusból vásárlást és örömmel fogadják a Szépségtanácsadók segítségét.

3. Nem kell dolgozni - sokan azt gondolják, csak be kell léptetni néhány embert, és ők majd maguktól tudják, mit kell tenni. Az Oriflame munkához sok türelem, kitartás, az emberek szeretete és segítőkészség kell.MI KELL AZ ORIFLAME SIKER-hez?

1. Emberi tulajdonságok - Kommunikatív vagy? Van kapcsolatteremtő készséged?

2. Munka - Elegendő időt szánsz a munkára?

3. Önképzés - képes vagy változni, képes vagy újdonságokat tanulni?

4. Tolerancia - Képes vagy alkalmazkodni? Képes segíteni az embereknek? Türelmes hozzájuk?

5. Készségek - Problémamegoldó típus vagy?

6. Realitás - az Oriflame és az MLM egy önálló szakma. Egy diplomáért több évet kell tanulni és közben nem pénz keres az ember, hanem tandíjat fizet. Az Oriflame olyan "iskola" ahol már a képzés közben is van kereset.

7. Döntéskészség - Hogyan tudok regisztrálni? Ha érdeklődsz, további információra van szükséged, jelentkezz nálunk, megválaszoljuk kérdéseidet. 8. Döntés megvalósítása - Regisztrálni a Regisztráció menüpontban lehet.Mátrai Zsóka
Független Szépségtanácsadó
Oriflame Gold Direktor
E-mail: info@szepsegtanacsado.hu


Vissza a lap tetejére

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!